We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Faq's Loon Online (Loon Portaal)

Meerdere gebruikers tegelijk Loon Portaal?

Zijn er op uw kantoor meerdere mensen die met Loon Portaal werken (netwerk), en dat moet ook tegelijkertijd kunnen? Dan hebt u de netwerkversie van het Loon-pakket nodig: LoonNet. LoonNet wordt vooral gebruikt door administratiekantoren.

Omdat u met Loon Portaal werkt, gaat het met LoonNet vanzelf goed met de data-structuur en software van Loon. Tot en met het jaar 2020 moesten LoonNet-gebruikers de software op de diverse pc's installeren en zelf de juiste mapstructuur aangeven op de pc's.

Dankzij Loon Portaal is dat niet meer nodig. U betaalt per gebruiker, krijgt de juiste code en daarmee kunnen alle gewenste personen in uw bedrijf tegelijkertijd in dezelfde Loon-administratie aan de slag.

Overstappen op LoonNet
Als u gaat overstappen op LoonNet, kunt u ons dat laten weten. Wij zetten dan uw abonnement om naar LoonNet.

Voor overstappen op LoonNet kunt u naar het Loon Portaal, waar u kiest voor 'Abonnement',

Daar ziet u ook de prijs staan, die afhankelijk is van het aantal gelijktijdige gebruikers.


Extra werknemer die niet tegelijkertijd in dezelfde administratie hoeft?
Voor de goede orde: als u een 'extra' werknemer met Loon wilt laten werken zonder dat die tegelijkertijd in dezelfde Loon-administratie aan de slag moet, dan is een extra inlog (extra gebruikersnaam en wachtwoord) voor Loon Portaal al voldoende.

Nogmaals: u kunt met alleen zo'n extra inlog niet tegelijkertijd in dezelfde administratie werken. Een extra inlog kan wel handig zijn als u bijvoorbeeld een collega ook met Loon Portaal wilt laten werken als u er zelf niet mee bezig bent, maar u uw inloggegevens voor uzelf wilt houden.

Als u meer gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden nodig hebt, dan kunt u dat eenvoudig zelf regelen via het Loon Portaal, waar u kiest voor 'Abonnement'.