Sponsoring

Loon Salarissoftware is een sportief bedrijf. Vrijwel alle werknemers doen aan sport. Vooral schaatsen en hardlopen zijn populair. We sponsoren dan ook een flink aantal sportteams.

Loon Masters Amsterdam

Ook de Loon Masters Amsterdam worden gesponsord door Loon Salarissoftware. De naam zegt het al. Het gaat hier om de betere 30+ langebaanschaatsers uit de regio Amsterdam. De LMA-groep traint zoveel mogelijk samen. Natuurlijk zijn de lol en de passie voor het schaatsen die zij samen delen heel belangrijk. Het is een groep die ervoor gaat. Ze trainen allemaal zeker vijf keer per week, dus het is niet voor zomaar er ‘effe’ bij. Voorwaarde om je aan te sluiten is dan ook de juiste mentaliteit, en in de groep passen.

Meer over Loon Masters Amsterdam

Schaatsschool Duosport

Schaatsgroep Duosport Hoorn

Loon salarissoftware sponsort al sinds 2004 schaatsschool Duosport. De Duosporters rijden rond met een warm en windwerend Loon-schaatsjack. Met deze sponsoring snijdt het mes aan twee kanten. Voor Duosport zijn de voordelen dat de trainers en cursisten van Duosport straks hetzelfde gekleed gaan. Dat vergroot de herkenbaarheid op de ijsbaan, en het geeft Duosport een professionele uitstraling. Voor Loon Salarissoftware verhoogt de sponsoring de naamsbekendheid van het pakket. Loon voorziet duizenden schaatsliefhebbers van een jack. Dat vinden we leuker dan het sponsoren van één of twee wereldtoppers.

Meer over Schaatsschool Duosport

Schaatsteam Loon Salarissoftware

schaatsteam_loon_salarissoftware

Schaatsteam Loon Salarissoftware is terug van weggeweest! We hebben onze naam verbonden aan vier jonge, talentvolle schaatsers uit de regio Amsterdam: Tessa Boogaard, Joep Kalverdijk, Lina Miedema en Olof Gerritsen. Zij zullen komende winter in het zwart-rood van Loon Salarissoftware schitteren op grote schaatstoernooien. De vier Loon-rijders zijn volop in training en hebben alle vertrouwen in dit 'Loon-team 2.0' en de begeleiding. Olof Gerritsen verwoordt het zo: "Ons schaatsteam streeft naar het hoogst haalbare en we zijn blij dat we daarin worden ondersteund door Loon Salarissoftware."

Meer over Schaatsteam Loon Salarissoftware

SV Fenix

De KNSB, het gewest NHU en De Jaap Edenbaan zijn sinds 2013 een schaatsvereniging rijker: SV Fenix. Veel Amsterdamse schaatsers hebben inmiddels de overstap naar SV Fenix gemaakt. Trainers en instructeurs voelen zich eveneens prettig bij Fenix. Fenix is een gezellige, moderne vereniging die midden in de schaatssport staat. De missie van SV Fenix is zo veel mogelijk jeugd en volwassenen laten schaatsen, met persoonlijke aandacht en op een passend niveau. Loon salarissoftware draagt SV Fenix een warm hart toe en sponsort met onder andere kleding.

Meer over SV Fenix

Twiskemolenloop

Twiskemolenloop

Tussen oktober en maart vindt ieder seizoen de Twiskemolenloop plaats. Deze hardloopwedstijd bestaat al bijna veertig jaar en trekt iedere keer ruim 500 deelnemers. Daarmee is de Twiskemolenloop een van de grootste lopen in de regio Zaanstreek-Waterland. Atletiekclub Waterland organiseert de loop in Het Twiske, een groot natuur- en recreatiegebied iets ten Noorden van Amsterdam. De loopafstanden zijn altijd 1,5 km (voor de kleintjes), 3 km, 5 km, 10 km, 16,1 km en 21,1 km. Iedere afstand komt langs de Twiskemolen, vandaar de naam van de loop. Loon Salarissoftware is mede-sponsor.

Meer over Twiskemolenloop

Oxfam Novib

Oxfam Novib Ondernemers voor Ondernemers

'Ondernemers hier helpen kleine ondernemers daar met het starten van een bedrijfje’, dat is de gedachte van het Oxfam Novib-netwerk ‘Ondernemers voor Ondernemers’. Loon Salarissoftware sponsort dit initiatief. ‘Ondernemers voor Ondernemers’ maakt microfinanciering mogelijk voor kleine ondernemers in ontwikkelingslanden die een eigen bedrijfje willen opstarten. In veel ontwikkelingslanden is er geen of heel moeilijk toegang tot financiële dienstverlening en training van beroepsmatige en ondernemingsvaardigheden. Dit vormt een enorme belemmering voor mensen om vanuit een toestand van overleven een stapje te kunnen zetten naar ondernemen voor groei en ontwikkeling.

Meer over Oxfam Novib

Kunstenaarsvereniging Landsmeer

Kunstenaarsvereniging Landsmeer door Arend van Dam

De Kantoorboerderij is sinds augustus 2010 het bedrijfspand van Loon Salarissoftware. Het pand staat op het Zuideinde 17 in Landsmeer. De Kantoorboerderij is aan de buitenkant een moderne kopie van de oorspronkelijke boerderij die er stond. Want de gemeente Landsmeer had beslist dat nieuwbouw was toegestaan, maar dat de contouren van de oude panden volledig behouden moesten blijven.

We dragen ons dorp een warm hart toe, en we zijn dan ook blij dat we de boerderij hebben kunnen behouden. Wij hebben het gevoel dat we met de Kantoorboerderij het Zuideinde 17 als het ware teruggeven aan Landsmeer en de Landsmeerders. Dat ‘teruggeven’ gaat nog verder. Zo is afgesproken dat de Kunstenaarsvereniging Landsmeer er iedere maand een expositie mag houden. Kosteloos en vrij toegankelijk.
Meer over Kunstenaarsvereniging Landsmeer