We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Sponsoring

Loon Salarissoftware is een sportief bedrijf. Vrijwel alle werknemers doen aan sport. Vooral schaatsen en hardlopen zijn populair. We sponsoren dan ook een flink aantal sportteams.

Loon Masters Amsterdam

Ook de Loon Masters Amsterdam worden gesponsord door Loon Salarissoftware. De naam zegt het al. Het gaat hier om de betere 30+ langebaanschaatsers uit de regio Amsterdam. De LMA-groep traint zoveel mogelijk samen. Natuurlijk zijn de lol en de passie voor het schaatsen die zij samen delen heel belangrijk. Het is een groep die ervoor gaat. Ze trainen allemaal zeker vijf keer per week, dus het is niet voor zomaar er ‘effe’ bij. Voorwaarde om je aan te sluiten is dan ook de juiste mentaliteit, en in de groep passen.

Meer over Loon Masters Amsterdam

Schaatsschool Duosport

Schaatsgroep Duosport

Loon salarissoftware sponsort al sinds 2004 schaatsschool Duosport. De Duosporters rijden rond met een warm en windwerend Loon-schaatsjack. Met deze sponsoring snijdt het mes aan twee kanten. Voor Duosport zijn de voordelen dat de trainers en cursisten van Duosport straks hetzelfde gekleed gaan. Dat vergroot de herkenbaarheid op de ijsbaan, en het geeft Duosport een professionele uitstraling. Voor Loon Salarissoftware verhoogt de sponsoring de naamsbekendheid van het pakket. Loon voorziet duizenden schaatsliefhebbers van een jack. Dat vinden we leuker dan het sponsoren van één of twee wereldtoppers.

Meer over Schaatsschool Duosport

SV Fenix

De KNSB, het gewest NHU en De Jaap Edenbaan zijn sinds 2013 een schaatsvereniging rijker: SV Fenix. Veel Amsterdamse schaatsers hebben inmiddels de overstap naar SV Fenix gemaakt. Trainers en instructeurs voelen zich eveneens prettig bij Fenix. Fenix is een gezellige, moderne vereniging die midden in de schaatssport staat. De missie van SV Fenix is zo veel mogelijk jeugd en volwassenen laten schaatsen, met persoonlijke aandacht en op een passend niveau. Loon salarissoftware draagt SV Fenix een warm hart toe en sponsort met onder andere kleding.

Meer over SV Fenix

Twiskemolenloop

Twiskemolenloop

Tussen oktober en maart vindt ieder seizoen de Twiskemolenloop plaats. Deze hardloopwedstijd bestaat al bijna veertig jaar en trekt iedere keer ruim 500 deelnemers. Daarmee is de Twiskemolenloop een van de grootste lopen in de regio Zaanstreek-Waterland. Atletiekclub Waterland organiseert de loop in Het Twiske, een groot natuur- en recreatiegebied iets ten Noorden van Amsterdam. De loopafstanden zijn altijd 1,5 km (voor de kleintjes), 3 km, 5 km, 10 km, 16,1 km en 21,1 km. Iedere afstand komt langs de Twiskemolen, vandaar de naam van de loop. Loon Salarissoftware is mede-sponsor.

Meer over Twiskemolenloop

Kunstenaarsvereniging Landsmeer

Kunstenaarsvereniging Landsmeer door Arend van Dam

De Kantoorboerderij is sinds augustus 2010 het bedrijfspand van Loon Salarissoftware. Het pand staat op het Zuideinde 17 in Landsmeer. De Kantoorboerderij is aan de buitenkant een moderne kopie van de oorspronkelijke boerderij die er stond. Want de gemeente Landsmeer had beslist dat nieuwbouw was toegestaan, maar dat de contouren van de oude panden volledig behouden moesten blijven.

We dragen ons dorp een warm hart toe, en we zijn dan ook blij dat we de boerderij hebben kunnen behouden. Wij hebben het gevoel dat we met de Kantoorboerderij het Zuideinde 17 als het ware teruggeven aan Landsmeer en de Landsmeerders. Dat ‘teruggeven’ gaat nog verder. Zo is afgesproken dat de Kunstenaarsvereniging Landsmeer er iedere maand een expositie mag houden. Kosteloos en vrij toegankelijk.
Meer over Kunstenaarsvereniging Landsmeer

Rode Kruis

Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Het Rode Kruis helpt direct bij een ramp. En ook bij conflicten, zonder daarbij partij te kiezen.

Het Rode Kruis zorgt onder andere voor medische zorg, noodonderdak, voedsel en schoon drinkwater en contactherstel tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Dit alles is alleen mogelijk dankzij de giften van mensen. Wij van Loon Salarissoftware dragen het Rode Kruis een warm hart toe, en ondersteunen ze dan ook graag.

Meer over Rode Kruis