Nu geen cursussen meer... Maar wel uitlegvideo’s

Op dit moment staan er geen Loon-cursussen gepland. Maar als u een beginnende Loon-gebruiker bent dan kunt u ook prima uit de voeten met onze nieuwe uitlegvideo's, want die behandelen dezelfde onderwerpen als de online cursus.

Snel aan de slag, en uw eerste loonstrook

Zodra uw Loon Op Proef klaar is voor gebruik, kunt u uw gegevens gaan invoeren, en uw eerste loonstrook draaien. Speciaal voor de beginnende Loon-gebruikers hebben we deze 'Snel aan de slag'-video gemaakt.

Verzuim en verlof

In deze uitlegvideo kijken we eerst hoe u in Loon de basis legt voor de correcte registratie van verzuim en verlof, zoals de opbouw van vakantiedagen en (deel)doorbetaling bij ziekte.

Daarna voeren we het verzuim en verlof van de huidige periode in. De resultaten vinden we terug in de loonstrook, die we nader met u bekijken in deze verzuim- en verlof-video.

Looncomponenten en werkuren

Wilt u weten hoe u looncomponenten (toeslagen, overwerk, vakantiegeld) toevoegt? En hoe u de werkuren invoert voor uw oproepkrachten?

In deze video voeren we die gegevens eerst in, zien we de resultaten op de strook en beschouwen we die nader. Tot slot ziet u hoe u salarisstroken kunt corrigeren Bekijkt u deze verlonings-video.

Nog vragen?

Hebt u na de uitlegvideo's nog vragen? Stel ze ons gerust, via het Loon Portaal, 'Vraag'. Dan nemen we contact met u op en helpen we u graag verder.

Neem ook contact met ons op als u wilt weten wanneer er weer cursussen worden gegeven.