Probeer Loon Salarissoftware 2020 gratis en vrijblijvend!

Ja, ik wil Loon Salarissoftware 2020 3 maanden gratis proberen. Stuur mij Loon Salarissoftware gratis toe, zonder enige verplichting.

Deze gratis versie van Loon 2020 is 100% functioneel, alleen de loonaangifte kunt u niet insturen. Loon 2020 werkt precies hetzelfde als Loon 2021. Dus als Loon 2020 u bevalt, dan geldt dat ook voor Loon 2021.

Vanaf maart is de gratis versie van Loon 2021 beschikbaar. U kunt al uw vaste gegevens uit Loon 2020 eenvoudig en snel importeren in Loon 2021. 

Tijdens de proefperiode van Loon 2020 werkt u reeds met onze nieuwe opzet: Loon Online. Loon Online geeft u de mogelijkheid om op elke plek met internetverbinding de salarisadministratie te doen. Loon Online is beschikbaar in de private cloud, op onze eigen, veilige, Nederlandse servers. Met Loon Online hoeft u het pakket niet te downloaden, en ook geen updates te installeren.

Loon Online is beschikbaar voor Windows, Apple Mac OS, Android en Chrome OS.

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
U ontvangt op dit e-mail adres een welkomstmail met uw klantnummer. Hiermee krijgt u toegang tot mijn.loon.nl, en daarna Loon Online.
Wilt u Loon niet eerst gratis proberen, maar gelijk bestellen? Lees ook dan eerst de welkomstmail.

Loon Salarissoftware biedt u gemak en betrouwbaarheid. Loon is dan ook het meest verkochte salarispakket van Nederland, met 8.900 MKB-klanten. Maar ervaar zélf of Loon ook voor u het juiste pakket is.

U kunt Loon Salarissoftware 2020 (Loon Online) drie maanden gratis proberen. Zonder enige verplichting. De gratis versie van Loon Salarissoftware 2020 is 100% functioneel, dus u kunt er direct mee aan de slag. Alles werkt: Mijn LoonDossier, de export van de journaalposten, de arbeidsovereenkomsten, et cetera. Alleen de loonaangifte kunt u niet insturen naar de Belastingdienst. Maar verder: geen enkele beperking! Ook niet in het aantal loonberekeningen, werkgevers of werknemers. Gedurende uw proefperiode kunt u zelfs volledig gebruikmaken van ons Kenniscentrum.

En na afloop van de proefperiode bent u niet automatisch abonnee - hoewel we natuurlijk hopen dat u tegen die tijd een abonnement hebt afgesloten!

Als u abonnee wordt, kunt u alle data die u al hebt ingevoerd in de probeerversie gewoon verder gebruiken. Ook in Loon 2021, door een simpele, snelle import van al uw data!