Probeer Loon Salarissoftware 2021 gratis en vrijblijvend!

Ja, ik wil Loon Salarissoftware 2021 zestig dagen lang gratis proberen. Stuur mij Loon Salarissoftware gratis toe, zonder enige verplichting. Loon op Proef is 100% functioneel.

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
U ontvangt op dit e-mail adres een welkomstmail met uw klantnummer. Hiermee krijgt u toegang tot mijn.loon.nl, en daarna Loon Online.
Wilt u Loon niet eerst gratis proberen, maar gelijk bestellen? Lees ook dan eerst de welkomstmail.

Tijdens de proefperiode van Loon 2021 werkt u al met Loon Online. Loon Online geeft u de mogelijkheid om op elke plek met internetverbinding de salarisadministratie te doen. Loon Online is voor u beschikbaar via onze eigen, veilige, Nederlandse servers. Deze hardware is 100% van Loon Salarissoftware en is alleen benaderbaar voor Loon-gebruikers. Dat wordt ook wel de ‘private cloud’ genoemd.

Met Loon Online hoeft u het pakket niet te downloaden, en ook geen updates te installeren.

Loon Online is beschikbaar voor Windows, Apple Mac OS, Android en Chrome OS.

Loon op Proef is 100% functioneel

Deze gratis versie van Loon 2021 is 100% functioneel, alles werkt. Zelfs de loonaangifte naar de Belastingdienst en de diverse pensioenopgaven kunt u tót (!) de knop 'Verstuur' gebruiken. Geen enkele beperking. Met Loon Op Proef 2021 kunt u dus de salarissen en alle overzichten draaien. Ook ons Kenniscentrum staat tijdens de proefperiode tot uw beschikking. Als u Loon 2021 na de proefperiode bestelt, behoudt u alle gegevens en kunt dus direct verder werken met Loon.

Voor uw veiligheid: mini-factuur van 25 cent

Voordat u met Loon op Proef 2021 aan de slag kunt, ontvangt u een mini-factuur van € 0,25. Direct nadat die is betaald (heel simpel via iDEAL), gaat de poort voor mijn.loon.nl en Loon op Proef 2021 volledig open voor u. Door de factuur is een aanvrager niet meer anoniem en houden we mogelijke hackers buiten de deur.

Ontdek het zélf. Niet goed, geld terug.

Loon Salarissoftware biedt u gemak en betrouwbaarheid. Loon is dan ook het meest verkochte salarispakket van Nederland, met 8.900 MKB-klanten. Maar ervaar zélf of Loon ook voor u het juiste pakket is.

En na afloop van de proefperiode bent u niet automatisch abonnee - hoewel we natuurlijk hopen dat u tegen die tijd een abonnement hebt afgesloten!

Als u abonnee wordt, kunt u alle data die u al hebt ingevoerd in de probeerversie gewoon verder gebruiken. En na uw aanmelding geldt: niet goed, geld terug, zonder discussie!

In een uitlegvideo kunt u alvast zien hoe u zich aanmeldt voor Loon Online.