Probeer Loon Salarissoftware nu gratis, en vrijblijvend!

Ik wil Loon Salarissoftware 3 maanden gratis proberen. Stuur mij Loon Salarissoftware gratis toe, zonder enige verplichting. Deze gratis versie van Loon is 100% functioneel, alleen de loonaangifte kunt u niet insturen.

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
U ontvangt op dit e-mail adres een klantnummer. Hiermee kunt u Loon downloaden, installeren en aan de slag.

Loon Salarissoftware biedt u gemak en betrouwbaarheid. Loon is dan ook het meest verkochte salarispakket van Nederland, met 8.900 MKB-klanten. Maar ervaar zélf of Loon ook voor u het juiste pakket is.

U kunt Loon Salarissoftware drie maanden gratis proberen. Zonder enige verplichting. De gratis versie van Loon Salarissoftware is 100% functioneel, dus u kunt er direct mee aan de slag. Alles werkt: Mijn LoonDossier, de export van de journaalposten, de arbeidsovereenkomsten, et cetera. Alleen de loonaangifte kunt u niet insturen naar de Belastingdienst. Maar verder: geen enkele beperking! Ook niet in het aantal loonberekeningen, werkgevers of werknemers. Gedurende uw proefperiode kunt u zelfs volledig gebruikmaken van ons Kenniscentrum.

En na afloop van de proefperiode bent u niet automatisch abonnee - hoewel we natuurlijk hopen dat u tegen die tijd een abonnement hebt afgesloten!

Als u abonnee wordt, kunt u alle data die u al hebt ingevoerd in de probeerversie gewoon verder gebruiken.