Probeer Loon Salarissoftware nu gratis, en vrijblijvend!

Ik wil Loon Salarissoftware 3 maanden gratis proberen. Stuur mij Loon Salarissoftware gratis toe, zonder enige verplichting. Deze gratis versie van Loon is 100% functioneel, alleen de loonaangifte kunt u niet insturen.

Tijdens de proefperiode van Loon werkt u reeds met onze nieuwe opzet: Loon Online. Loon Online geeft u de mogelijkheid om op elke plek met internetverbinding en met elk besturingssysteem de salarisadministratie te doen.

Loon Online is beschikbaar in de private cloud (eigen servers), waardoor er geen download van het pakket hoeft plaats te vinden. Loon is in de cloud beschikbaar voor uw Windows-pc, Apple Mac, maar ook op een iPad, iPhone of een Android-toestel.

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
U ontvangt op dit e-mail adres een klantnummer. Hiermee kunt u Loon downloaden, installeren en aan de slag.

Loon Salarissoftware biedt u gemak en betrouwbaarheid. Loon is dan ook het meest verkochte salarispakket van Nederland, met 8.900 MKB-klanten. Maar ervaar zélf of Loon ook voor u het juiste pakket is.

U kunt Loon Salarissoftware (Online) drie maanden gratis proberen. Zonder enige verplichting. De gratis versie van Loon Salarissoftware is 100% functioneel, dus u kunt er direct mee aan de slag. Alles werkt: Mijn LoonDossier, de export van de journaalposten, de arbeidsovereenkomsten, et cetera. Alleen de loonaangifte kunt u niet insturen naar de Belastingdienst. Maar verder: geen enkele beperking! Ook niet in het aantal loonberekeningen, werkgevers of werknemers. Gedurende uw proefperiode kunt u zelfs volledig gebruikmaken van ons Kenniscentrum.

En na afloop van de proefperiode bent u niet automatisch abonnee - hoewel we natuurlijk hopen dat u tegen die tijd een abonnement hebt afgesloten!

Als u abonnee wordt, kunt u alle data die u al hebt ingevoerd in de probeerversie gewoon verder gebruiken.