We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Team

Loon Salarissoftware B.V. is een bedrijf met 23 medewerkers. Het is een hechte groep mensen. De meesten kennen elkaar al jaren via de gemeenschappelijke woonplaats: Landsmeer. En via de sportverenigingen uit die plaats. We groeien de laatste jaren flink, maar we hebben nog nooit een personeelsadvertentie hoeven zetten.

Wie doet wat bij Loon Salarissoftware? Er zijn nogal wat overlappingen. Zo ondersteunt iedereen in de drukste tijd van het jaar (januari en februari) het Kenniscentrum. Bovendien zijn de meesten van ons multifunctioneel, dus op meerdere plekken inzetbaar. En dat gebeurt dan ook. Onderstaand toch een poging om u te laten weten wie wat doet bij Loon Salarissoftware B.V.

Marco Roos

Algemeen directeur en programmeur voor het rekengedeelte van Loon.

In zijn vrije tijd doet Marco aan schaatsen, waar hij onvermoede talenten voor heeft. Marco rijdt bij de Loon Masters Amsterdam, en verbetert op zijn 'ouwe dag' nog steeds persoonlijke records.

Naast zijn sportieve acties heeft Marco zich jarenlang ingezet op het sociale vlak, zoals penningmeester van Kolom, een stichting voor speciaal onderwijs in Amsterdam.

Marco Roos

Frans Faber

Commercieel directeur en contactpersoon voor de fiscus, pensioenuitvoerders, concullega's, et cetera.

Frans is al vele jaren in dienst bij Loon Salarissoftware, en al die jaren de steun en toeverlaat van Marco. Ze zaten op de lagere school in dezelfde klas.

Frans is allround sporter, maar blinkt helaas nergens in uit. Frans is jarenlang voorzitter geweest van zeilvereniging De Breek in Landsmeer.

Frans Faber

Susanne van Duijkeren

Directeur, medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

In 1997 als jong meisje bij Loon Salarissoftware begonnen als vakantiehulp. Maar inmiddels al jaren directielid, en een wandelende encyclopedie aan Loon-kennis.

Hobby's: haar paard Vin en pony Apollo. En natuurlijk karten. Want zoonlief draait aardig mee in de jeugd-top van Nederland.

Susanne van Duijkeren

Anita de Jong

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

Heeft de mooiste tuin van de gemeente Landsmeer. Komt oorspronkelijk uit een heel andere hoek van Nederland maar is inmiddels aardig geïntegreerd. Ook wat sporten betreft want Anita schaatst en fietst.

Anita de Jong

Elles Mulder

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

Hoogblond, maar bepaald geen dom blondje. Want Elles heeft het diploma RA. Als rechtgeaard Registeraccountant bijt ze zich graag vast in uitzoekklussen op het gebied van wet- en regelgeving.

Elles is een dierenliefhebster. Haar twee paarden zijn haar alles. Blijkt tot ieders verbazing (behalve van haarzelf) ook prima te kunnen hardlopen.

Elles Mulder

Henriëtte Goede

Medewerker Kenniscentrum.

Na een jarenlange carrière bij een opleidingsinstituut is Henriëtte bij Loon Salarissoftware begonnen. Henriëtte staat haar mannetje, en dat moet ook wel met maar liefst drie zonen en een echtgenoot.

Haar passie is schaatsen. Henriëtte steekt daar veel tijd en energie in. Ze staat 's winters op het ijs, maar ook de rest van het jaar zijn er kracht- en droogtrainingen, wordt er geskeelerd en flink doorgetrapt op de racefiets. Want Henriëtte heeft nog steeds de illusie dat zij haar persoonlijke besttijden kan verbeteren, en rijdt in het masterwereldje jaar in jaar uit haar wedstrijden.

Henriëtte Goede

Iris Stehmann

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

Voorheen globetrotter; na diverse omzwervingen nu niet meer weg te slaan uit deze buurt. Iris oogt rustig, maar is het niet. Gelukkig heeft niemand daar last van.

Geen wandelende encyclopedie, maar als jurist zeer bekend met het gezegde 'dat zoeken we even op'. Als voormalig afnemer van Loon, invoelend met wat een gebruiker nodig heeft.

Moeder van de twee liefste meisjes van de hele wereld (geheel objectief waargenomen). Ook Iris is 'van de paarden', en rijdt haar rondjes met een glimlach van oor tot oor op d'r Billy. 

Iris Stehmann

Pim Borghols

Medewerker Kenniscentrum.

Pim rijdt iedere ochtend vanuit zijn woonplaats Aalsmeer naar Landsmeer. Die twee plaatsen worden in den lande nogal eens door elkaar gehaald, maar Pim vergist zich gelukkig steeds minder.

Pim is – hoe verrassend – ook een schaatser. En nog een behoorlijk goeie ook. Hij heeft jarenlang verdienstelijk in het marathonpeloton bij de B-rijders meegedaan. Doet tegenwoordig ook aan hardlopen, maar alleen als er geen natuurijs ligt.

Pim Borghols

Wendy Vermeulen

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

Moeder van twee meiden en moeder van een man. Tijdverdrijf: zorgen dat het driespan op de juiste weg blijft. Wendy's hobby's zijn zwemmen, rijden met pony Bonnie, en schilderen (niet de pony maar het huis binnen en buiten).

Wendy Vermeulen

Stefan Wolffenbuttel

Medewerker Kenniscentrum.

Stefan schaatst marathonwedstrijden op het hoogste niveau. In de zomermaanden doe hij ook mee aan wieler- en skeelerwedstrijden om zich zo voor te bereiden op het schaatsseizoen. Wielrennen en schaatsen zijn z'n passie. Ook om naar te kijken. 

Stefan is via zijn vriendin in Landsmeer beland - waar Loon Salarissoftware gevestigd is - en kent inmiddels ook 'in ons dorp' aardig de weg.

Als u 's winters op tv een schaatsmarathon ziet, let dan op beennummer 95. Goede kans dat hij u gaat helpen met uw Loon-vragen!

Stefan Wolffenbuttel

Gijs Roos

Medewerker Kenniscentrum.

Gijs is liefhebber van bijna elke sport, maar bovenal van schaatsen. Hij is druk in de weer als schaatstrainer van marathonteam Skate4Air. Wanneer hij geen training geeft, bindt hij  zelf de schaatsen onder om te trainen voor de 500 en 1.000 meter. 

Gijs werkt sinds september 2017 bij Loon, en moest aanvankelijk even wennen aan het bedrijfsleven, maar 'ik heb nooit neigingen gehad om gillend weg te rennen'.

Gijs Roos

Olof Gerritsen

Medewerker Kenniscentrum.

Olof is een voormalig langebaanschaatser. U hebt hem misschien wel eens op tv langs zien komen. Olof heeft in 2020 de switch gemaakt naar het marathonpeloton, en rijdt nu in de belofte-divisie zijn rondjes op de ijsbaan.

Naast schaatsen is Olof vaak te vinden op zijn adventure-motorfiets en probeert hij zijn skills op onverharde wegen uit te breiden.

Olof Gerritsen

Marga Stroo

Administratief medewerkster.

Zelden 'live' aanwezig, altijd aan het telewerken. Thuis omringd door haar paarden, honden, geiten en andere huisdieren. Speelt ook nog aardig viool en rijdt op mooie dagen rond (met echtgenoot) in een zelf gerestaureerde Porsche 356 uit 1964.

Marga Stroo

Markus The

Software-architect en -ontwikkelaar.

Markus ontwikkelt al mee aan Loon sinds 1996, toen het nog een DOS-programma was en Windows 95 nog niet ingeburgerd.

Heeft vroeger fanatiek doch middelmatig gevolleybald en is sinds kort weer aan het tennissen. Woont in hartje Amsterdam en wil daar nooit meer weg. Was ooit handiger met apparaten dan zijn zoontjes (inmiddels zoons) Tobias en Jonathan.

Markus The

Menno Wilmans

Software-ontwikkelaar en webdesigner.

In 1992 afgestudeerd aan de HTS. Bij meerdere grote automatiseringsbedrijven gewerkt, maar voelt zich beter thuis binnen een klein bedrijf.

Sub-topper in de baanatletiek. Voor de kenners: 5 km in 15.20 en de 42 km in 2.49. Maar dat is 25 jaar en 10 kilo geleden.

Menno Wilmans

Tim Roos

Software-ontwikkelaar.

Tim heeft Informatietechnologie gestudeerd, en werkt dan ook op de IT-afdeling van Loon Salarissoftware. Zo komen de apps voor Mijn LoonDossier van zijn hand.

Tim is een sportman: hij loopt hard, en hij schaatst. Klunen kan hij dan ook als geen ander. Vermoeden we. Ondanks zijn jonge leeftijd geeft Tim al jaren sportles. Als schaatstrainer bij Duosport, en als jeugdtrainer bij Atletiekclub Waterland.

Tim Roos

Amjad Habbabeh

Webdeveloper.

Amjad heeft Muziek gestudeerd in Syrië. Hij speelt de oed (Arabische luit), en cello. Amjad was leraar en musicus in Syrië en later in Dubai.

Nadat hij als vluchteling naar Nederland kwam, volgde hij het 'Hack Your Future'-program in webdevelopment. Daarna trad hij bij ons in dienst.

Amjad woont in Alkmaar, en 'I like it here!'.

Amjad Habbabeh

Anne Kaal

Software-ontwikkelaar.

Na een kortstondige carrière in de jeugdpolitiek koos Anne voor data, algoritmes en haar Griekse kat. Techniek is haar met de paplepel ingegoten, vandaar dat ze Kunstmatige Intelligentie studeert. Hiermee verbetert zij het klantcontact van Loon, waardoor onze klanten sneller bij de juiste informatie kunnen komen.

Anne Kaal

Jim Kaal

Software-ontwikkelaar.

Jim heeft Computer Science gestudeerd, en was daarna vijf jaar werkzaam in de telefonie-software. In de zomer van 2022 heeft hij de overstap gemaakt naar lonenland.

Jims hobby is gamen. En apps bouwen. Zo zoekt hij haarfijn uit hoe je strategische computerspellen het best aanpakt. Het bepalen van de juiste strategie speelt ook een grote rol bij Jims favoriete sporten: basketbal en klimmen.

Jim Kaal

Jasper Bookelman

Software-ontwikkelaar.

Jasper is na zijn studie Informatica direct bij Loon Salarissoftware binnengelopen. Hij houdt zich bezig met het verbeteren van onze software.

Jasper heeft een aardige sprint in de benen en scherpt dat talent aan bij atletiekclub Waterland in Landsmeer. Daar is hij ook actief als jeugdtrainer en hij zit er, als begin twintiger, zelfs in het bestuur. Naast de atletiekclub, ons kantoor en Jaspers huis in Landsmeer, heeft-ie naar eigen zeggen niet veel andere plekken om te vertoeven. 'Ik ben onbedoeld een echte Landsmeerder.'

Jasper Bookelman

Johan Kaal

Technische alleskunner.

In het ouderlijk huis werd techniek met de paplepel ingegoten bij kleine Johan en zijn broers. Nu kun je hem alles vragen op dat gebied. Van de aardwarmte-installatie bij Loon Salarissoftware tot onze Vimeo-filmpjes en smart phones aan toe. Johan weet het antwoord. Altijd.

Johan heeft jarenlang aan deltavliegen gedaan, door heel Europa. En ook basketbal is een passie van 'm.

Johan Kaal

Marcel Kuiper

Tekstschrijver. Door zijn collega's ook wel 'lettertjesplakker' genoemd.

Begint nooit voor 10.30 uur. Fysiek zeer geschikt voor hardlopen, en dat doet-ie dan ook. Verder helaas de motoriek van een boekhouder. Marcel doet tussen de middag altijd een schoonheidsslaapje. Wordt daar toch niet knapper van.

Marcel Kuiper