Team

Loon Salarissoftware B.V. is een bedrijf met 23 medewerkers. Het is een hechte groep mensen. De meesten kennen elkaar al jaren via de gemeenschappelijke woonplaats: Landsmeer. En via de sportverenigingen uit die plaats. We groeien de laatste jaren flink, maar we hebben nog nooit een personeelsadvertentie hoeven zetten.

Wie doet wat bij Loon Salarissoftware? Er zijn nogal wat overlappingen. Zo ondersteunt iedereen in de drukste tijd van het jaar (januari en februari) het Kenniscentrum. Bovendien zijn de meesten van ons multifunctioneel, dus op meerdere plekken inzetbaar. En dat gebeurt dan ook. Onderstaand toch een poging om u te laten weten wie wat doet bij Loon Salarissoftware B.V.

Marco Roos

Algemeen directeur en programmeur voor het rekengedeelte van Loon.

In zijn vrije tijd doet Marco aan schaatsen, waar hij onvermoede talenten voor heeft. Marco rijdt bij de Loon Masters Amsterdam, en verbetert op zijn 'ouwe dag' nog steeds persoonlijke records.

Naast zijn sportieve acties heeft Marco zich jarenlang ingezet op het sociale vlak, zoals penningmeester van Kolom, een stichting voor speciaal onderwijs in Amsterdam.

Marco Roos

Frans Faber

Commercieel directeur en contactpersoon voor de fiscus, pensioenuitvoerders, concullega's, et cetera.

Frans is al vele jaren in dienst bij Loon Salarissoftware, en al die jaren de steun en toeverlaat van Marco. Ze zaten op de lagere school in dezelfde klas.

Frans is allround sporter, maar blinkt helaas nergens in uit. Frans is jarenlang voorzitter geweest van zeilvereniging De Breek in Landsmeer.

Frans Faber

Susanne van Duijkeren

Directeur, medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

In 1997 als jong meisje bij Loon Salarissoftware begonnen als vakantiehulp. Maar inmiddels directielid, en een wandelende encyclopedie aan Loon-kennis.

Hobby's: haar paard Fin en pony Rakker. Die staan in Susanne's eigen achtertuin, samen met twee bokken, een geit en een paar kippen.

Susanne van Duijkeren

Anita de Jong

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

Heeft de mooiste tuin van de gemeente Landsmeer. Komt oorspronkelijk uit een heel andere hoek van Nederland maar is inmiddels aardig geïntegreerd. Ook wat sporten betreft want Anita schaatst en fietst.

Anita de Jong

Berend Blokzijl

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider. Tevens 'premiejager' bij de pensioenfondsen in december en begin januari.

Berend is de trotse opa van Yens, en de tweeling Myla en Dely.

Berend is allround sporter, en blinkt helaas overal in uit. Bovendien zingt hij heel aardig, en kent hij alle hits van de sixties en seventies uit zijn hoofd.

Berend Blokzijl

Elles Mulder

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

Hoogblond, maar bepaald geen dom blondje. Want Elles heeft het diploma RA. Als rechtgeaard Registeraccountant bijt ze zich graag vast in uitzoekklussen op het gebied van wet- en regelgeving.

Elles is een dierenliefhebster. Haar twee paarden zijn haar alles. Blijkt tot ieders verbazing (behalve van haarzelf) ook prima te kunnen hardlopen.

Elles Mulder

Henriëtte Goede

Medewerker Kenniscentrum.

Na een jarenlange carrière bij een opleidingsinstituut is Henriëtte bij Loon Salarissoftware begonnen. Henriëtte staat haar mannetje, en dat moet ook wel met maar liefst drie zonen en een echtgenoot.

Haar passie is schaatsen. Henriëtte rijdt net als Marco Roos bij de Loon Masters Amsterdam. Zij heeft nog steeds de illusie dat zij haar persoonlijke best-tijden kan verbeteren, en rijdt daarom in het masterwereldje nog jaar in jaar uit haar wedstrijden.

Henriëtte Goede

Iris Stehmann

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

Voorheen globetrotter; na diverse omzwervingen nu niet meer weg te slaan uit deze buurt. Iris oogt rustig, maar is het niet. Gelukkig heeft niemand daar last van.

Geen wandelende encyclopedie, maar als jurist zeer bekend met het gezegde 'dat zoeken we even op'. Als voormalig afnemer van Loon, invoelend met wat een gebruiker nodig heeft.

Moeder van de twee liefste meisjes van de hele wereld (geheel objectief waargenomen). Ook Iris is 'van de paarden', en rijdt haar rondjes met een glimlach van oor tot oor op d'r Billy. 

Iris Stehmann

Pim Borghols

Medewerker Kenniscentrum.

Pim rijdt iedere ochtend vanuit zijn woonplaats Aalsmeer naar Landsmeer. Die twee plaatsen worden in den lande nogal eens door elkaar gehaald, maar Pim vergist zich gelukkig steeds minder.

Pim is – hoe verrassend – ook een schaatser. En nog een behoorlijk goeie ook. Hij heeft jarenlang verdienstelijk in het marathonpeloton bij de B-rijders meegedaan. Doet tegenwoordig ook aan hardlopen, maar alleen als er geen natuurijs ligt.

Pim Borghols

Wendy Vermeulen

Medewerker Kenniscentrum en cursusleider.

Moeder van twee meiden en moeder van een man. Tijdverdrijf: zorgen dat het driespan op de juiste weg blijft. Wendy's hobby's zijn zwemmen, rijden met pony Bonnie, en schilderen (niet de pony maar het huis binnen en buiten).

Wendy Vermeulen

Stefan Wolffenbuttel

Medewerker Kenniscentrum.

Stefan schaatst marathonwedstrijden op het hoogste niveau. In de zomermaanden doe hij ook mee aan wieler- en skeelerwedstrijden om zich zo voor te bereiden op het schaatsseizoen. Wielrennen en schaatsen zijn z'n passie. Ook om naar te kijken. 

Stefan woont in Nigtevecht, maar kent door zijn vriendin in Landsmeer - waar Loon Salarissoftware gevestigd is - inmiddels ook daar aardig de weg. 

Als u 's winters op tv een schaatsmarathon ziet, let dan op beennummer 95. Goede kans dat hij u gaat helpen met uw Loon-vragen!

Stefan Wolffenbuttel

Gijs Roos

Medewerker Kenniscentrum.

Gijs is liefhebber van bijna elke sport, maar bovenal van schaatsen. Hij is druk in de weer als schaatstrainer van marathonteam Skate4Air. Wanneer hij geen training geeft, bindt hij  zelf de schaatsen onder om te trainen voor de 500 en 1.000 meter. 

Gijs is sinds september 2017 fris begonnen bij Loon, en moet nog even wennen aan het bedrijfsleven, maar 'ik heb nog geen neigingen gehad om gillend weg te rennen'.

Gijs Roos

Marga Stroo

Administratief medewerkster.

Zelden 'live' aanwezig, altijd aan het telewerken. Thuis omringd door haar paarden, honden, geiten en andere huisdieren. Speelt ook nog aardig viool en rijdt op mooie dagen rond (met echtgenoot) in een zelf gerestaureerde Porsche 356 uit 1964.

Marga Stroo

Markus The

Software-architect en -ontwikkelaar.

Markus ontwikkelt al mee aan Loon sinds 1996, toen het nog een DOS-programma was en Windows 95 nog niet ingeburgerd.

Heeft vroeger fanatiek doch middelmatig gevolleybald en is sinds kort weer aan het tennissen. Woont in hartje Amsterdam en wil daar nooit meer weg. Was ooit handiger met apparaten dan zijn zoontjes Tobias en Jonathan.

Markus The

Bert te Velde

Software-ontwikkelaar.

Bert is een echte alleskunner. Hij is doctor in de chemie, heeft een eigen bedrijfje gehad in de kinderopvang, maar werkt nu al jaren bij Loon Salarissoftware. Als er tijdens de lunchpauze discussie is over een wetenschappelijk onderwerp dan weet doctor Bert daar altijd helder en met kennis van zaken over te vertellen. Verder is Bert een crack in bridge.

Bert te Velde

Menno Wilmans

Software-ontwikkelaar en webdesigner.

In 1992 afgestudeerd aan de HTS. Bij meerdere grote automatiseringsbedrijven gewerkt, maar voelt zich beter thuis binnen een klein bedrijf.

Sub-topper in de baanatletiek. Voor de kenners: 5 km in 15.20 en de 42 km in 2.49. Maar dat is 25 jaar en 10 kilo geleden.

Menno Wilmans

Stan Cornelisse

Systeembeheerder.

Audiofiel, en liefhebber van American football. Rijdt in een bloedsnelle Ford Mustang, maar houdt zich altijd keurig aan de maximum snelheid. Ook 's winters, als Stans pride and joy tijdelijk wordt ingeruild voor zijn kleine maar fanatieke neefje, de Ford Fiësta.

Stan Cornelisse

Johan Kaal

Technische alleskunner.

In het ouderlijk huis werd techniek met de paplepel ingegoten bij kleine Johan en zijn broers. Nu kun je hem alles vragen op dat gebied. Van de aardwarmte-installatie bij Loon Salarissoftware tot onze Vimeo-filmpjes en smart phones aan toe. Johan weet het antwoord. Altijd.

Johan heeft jarenlang aan deltavliegen gedaan, door heel Europa. En ook basketbal is een passie van 'm.

Johan Kaal

Tim Roos

Programmeur.

Tim studeert Informatietechnologie. Als hij tijd heeft, werkt Tim op de IT-afdeling van Loon Salarissoftware. Zo komen de apps voor Mijn LoonDossier van zijn hand.

Tim is een sportman: hij loopt hard, en hij schaatst. Klunen kan hij dan ook als geen ander. Vermoeden we. Ondanks zijn jonge leeftijd geeft Tim al jaren sportles. Als schaatstrainer bij Duosport, en als jeugdtrainer bij Atletiekclub Waterland.

Tim Roos

Yvonne Hulst

Debiteurenbeheer.

Al sinds het prille begin bij Loon Salarissoftware betrokken. Ze moet thuis twee zonen in het gareel houden, en manlief. Gemiddeld 1.96 meter lang. Maar Yvonne weet zich prima staande te houden.

Ze fietst, wandelt en reist graag.

Yvonne Hulst

Marcel Kuiper

Tekstschrijver. Door zijn collega's ook wel 'lettertjesplakker' genoemd.

Begint nooit voor 10.30 uur. Fysiek zeer geschikt voor hardlopen, en dat doet-ie dan ook. Verder helaas de motoriek van een boekhouder. Marcel doet tussen de middag altijd een schoonheidsslaapje. Wordt daar toch niet knapper van.

Marcel Kuiper

Sylvette Roest

Interieurverzorgster, al bijna 25 jaar voor ons werkzaam.

Oorspronkelijk komt Sylvette uit Zwitserland. Met Yvonne en Marcel spreekt ze het liefst Frans.

Sylvette Roest