Uitleg abonnement Loon

Loon opgezegd. Gebruik oude Loon-jaren

Hebt u Loon opgezegd maar wilt u wel volledig toegang blijven houden tot Loon in de private cloud voor de 'oude Loon-jaren'? Dan betaalt u in totaal € 77,50 aan het begin van ieder kalenderjaar.

Voorbeeld doorwerken met oude jaren. Loon opgezegd
Stel, u werkte met Loon in de private cloud in 2021 en 2022, maar hebt Loon opgezegd per 2023. U wilt wel met Loon 2021 en 2022 blijven werken. Dan ontvangt u jaarlijks - in januari - een factuur van totaal € 77,50 om toegang te houden tot die twee eerdere jaren (2021 en 2022). De investeringen in extra serveropslag en in licentiekosten (Microsoft) van Loon betekenen voor ons bedrijf een kostenverhoging van € 77,50 per jaar, per klant. Daar maken we geen winst op.

Voor alle duidelijkheid: doorwerken met oude Loon-jaren kost dus totaal € 77,50 per jaar, ongeacht het aantal oude jaren. U kunt met die eerdere Loon-jaren aan de slag zoals u dat gewend bent, dus volledig en niet 'read only'.


Oude jaren blijven gebruiken? Contact met Loon

Hebt u Loon opgezegd maar wilt u inderdaad wel de oude Loon-jaren blijven gebruiken? Neem in dat geval contact met ons op: https://mijn.loon.nl/helpdesk.aspx