We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Uitleg abonnement Loon

Extra inlog (LoonBasis en -Pro). Extra gebruiker (LoonNet)


Extra inlog LoonBasis of LoonPro
Als u een 'extra' werknemer met LoonBasis of LoonPro wilt laten werken zonder dat die tegelijkertijd in dezelfde Loon-administratie aan de slag moet, dan is een extra inlog (extra gebruikersnaam en wachtwoord) al voldoende. 

Zo'n extra inlog kost voor het jaar 2024 € 80,-. Nogmaals: u kunt met zo'n extra inlog niet tegelijkertijd in dezelfde administratie werken als uw collega. Een extra inlog kan wél handig zijn als u bijvoorbeeld een collega ook met Loon wilt laten werken als u er zelf niet mee bezig bent, maar u uw inloggegevens voor uzelf wilt houden.

NB Als de werknemer met de extra inlog zich aanmeldt in Loon dan wordt de 'andere' gebruiker automatisch afgemeld.

Als u een extra inlog (gebruikersnaam en wachtwoord) nodig hebt, dan kunt u dat laten regelen door Loon Salarissoftware even een berichtje daarover te sturen via het Loon Portaal, 'Vraag'.

Loon salarissoftware Extra gebruiker LoonNet

Extra gebruiker LoonNet
Wilt u een extra gebruiker tegelijkertijd in dezelfde administratie laten werken in Loon? Dan betekent dat een uitbreiding op een LoonNet-abonnement (zie voorgaand). Een extra gebruiker voor LoonNet kan dus in die zin veel meer dan een extra inlog voor LoonBasis of LoonPro.

De prijs voor een extra gebruiker voor LoonNet bedraagt in 2024 € 379. U kunt dat zelf voor uw LoonNet-abonnement regelen op deze webpagina: https://mijn.loon.nl/abonnementloon.aspx

Loon salarissoftware inlog

Om de zaken compleet te maken: als u alleen een extra inlog (gebruikersnaam en wachtwoord) nodig hebt voor LoonNet, dan kunt u dat natuurlijk ook laten regelen door Loon Salarissoftware een bericht te sturen via het Loon Portaal, 'Vraag'.