We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Uitleg abonnement Loon

Loon Portaal (private cloud)

Welk Loon-abonnement u ook hebt, u werkt altijd met Loon in de private cloud (Loon Portaal). Loon Portaal geeft u de mogelijkheid om op elke plek met internetverbinding de salarisadministratie te doen. Loon Salarissoftware is bezig om Loon Portaal steeds verder voor u te ontwikkelen. Loon Portaal is beschikbaar voor Windows, Apple Mac OS, Android en Chrome OS.

Sinds 1 januari 2021 zijn alle Loon-gebruikers overgestapt op Loon Portaal en eindigde de 'lokale' versie van Loon (de programmatuur en data op uw eigen computer).

Via remote desktop
Loon Portaal werkt via een zogeheten remote desktop (RDP). De term remote desktop komt uit het Engels en betekent in het Nederlands 'bureaublad op afstand'.

Met behulp van een remote-desktopverbinding kun u met uw eigen computer (client) met een andere computer (server) verbinden. In het geval van Loon Portaal maakt u via de remote-desktop verbinding tussen uw eigen computer en de server van Loon Salarissoftware.

Veilig in de private cloud
Iedere Loon-gebruiker heeft een eigen, veilig afgeschermde plek op onze servers in de private cloud (Loon Portaal). Op die servers draait dus de Loon-programmatuur, maar ook al uw Loon-data wordt er opgeslagen (werknemer- en werkgevergegevens, verloningen, aangiften, et cetera).

Meer info over Loon Portaal: https://www.loon.nl/online/loon-op-proef-met-loon-online