We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Uitleg abonnement Loon

Loon opgezegd. Gebruik 'oude Loon-jaren'

Hebt u Loon opgezegd maar wilt u ia het Loon Portaal wel volledig toegang blijven houden tot de 'oude Loon-jaren'? Dan betaalt u in totaal € 80,- aan het begin van ieder kalenderjaar.

Voorbeeld doorwerken met oude jaren. Loon opgezegd
Stel, u werkte met Loon Portaal in 2021, 2022 en 2023, maar hebt Loon opgezegd per 2024. U wilt wel met Loon 2021, 2022 en 2023 blijven werken. Dan ontvangt u jaarlijks - in januari - een factuur van totaal € 80,- om toegang te houden tot die drie eerdere jaren (2021, 2022 en 2023). De investeringen in extra serveropslag en in licentiekosten (Microsoft) van Loon betekenen voor ons bedrijf een kostenverhoging van € 80,- per jaar, per klant. Daar maken we geen winst op.

Voor alle duidelijkheid: doorwerken met oude Loon-jaren kost dus totaal € 80,- per jaar, ongeacht het aantal oude jaren. U kunt met die eerdere Loon-jaren aan de slag zoals u dat gewend bent, dus volledig en niet 'read only'.


Oude jaren blijven gebruiken? Contact met Loon

Hebt u Loon opgezegd maar wilt u inderdaad wel de oude Loon-jaren blijven gebruiken? Neem in dat geval contact met ons op: https://mijn.loon.nl/helpdesk.aspx

Loon salarissoftware Back-ups