Loon Op Proef in de private cloud

Met Loon Op Proef kunnen nieuwe gebruikers, zoals u, Loon zestig dagen gratis en geheel vrijblijvend proberen. Tijdens de proefperiode van Loon werkt u reeds met Loon in de private cloud.

Op deze webpagina leest u wat Loon in de private cloud precies inhoudt, en wat voor u de grote voordelen zijn.

Loonadministratie vanaf elke plek met internet

Loon in de private cloud geeft u de mogelijkheid om op elke plek met internetverbinding de salarisadministratie te doen. Loon Salarissoftware is bezig om Loon steeds verder voor u te ontwikkelen. Loon in de private cloud is beschikbaar voor Windows, Apple Mac OS, Android en Chrome OS.

Sinds 2021 zijn alle Loon-gebruikers overgestapt op Loon in de private cloud en eindigde de 'lokale' versie van Loon (de programmatuur en data op uw eigen computer). U als Loon Op Proef-gebruiker gaat uiteraard ook aan de slag met Loon in de private cloud.

Loon werkt via remote desktop

Loon in de private cloud werkt via een zogeheten remote desktop. De term remote desktop komt uit het Engels en betekent in het Nederlands 'bureaublad op afstand'.

Met behulp van een remote-desktopverbinding kunt u met uw eigen computer (client) met een andere computer (server) verbinden. In het geval van Loon maakt u via de remote-desktop verbinding tussen uw eigen computer en de server van Loon Salarissoftware.

U installeert daartoe eenmalig een remote app (rdp-file) op het bureaublad van uw computer. Via die remote app maakt u vervolgens contact met onze servers waarop het Loon-programma voor u draait. Loon staat op onze eigen servers. Dat heet ook wel private cloud. Al onze Loon-servers staan in Nederland.

Voor alle duidelijkheid: Loon is geen web-based programma. U hebt ook altijd de remote-app nodig om contact te maken met Loon in de private cloud.

Veilig in de private cloud

Iedere Loon-gebruiker heeft een eigen, veilig afgeschermde plek op onze servers in de private cloud. Op die servers draait dus de Loon-programmatuur, maar ook al uw Loon-data wordt er opgeslagen (werknemer- en werkgevergegevens, verloningen, aangiften, et cetera).

Uw voordelen Loon in de private cloud

  • U kunt op elke plek met internet uw salarisadministratie doen.
  • Dus op uw vakantieadres, maar ook bij uw klanten als u een administratiekantoor hebt.
  • U hoeft geen updates te installeren. Dat doen wij voor alle gebruikers in één keer tegelijk.
  • Loon is veilig. Het draait in de private cloud, op onze eigen, Nederlandse servers.
  • Loon is beschikbaar voor Windows, Apple Mac OS, Android en Chrome OS.

Uitlegvideo Loon Op Proef

Probeert u Loon zestig dagen gratis en vindt u het handig om via een uitlegfilmpje te zien hoe u Loon Op Proef startklaar zet? Bekijk dan deze uitlegvideo Loon Op Proef.

Ons Kenniscentrum helpt u verder

Hebt u vragen over Loon Op Proef? Neem contact op met ons Kenniscentrum. Ons team helpt u graag met een soepele installatie en uw eerste verloningen.

We wensen u alvast veel gebruikersplezier met Loon Op Proef in de private cloud!