Mijn.loondossier.nl. Uitgebreide uitleg

Beveiliging mijn.loondossier.nl

Onze Loon AangifteService (LAS) – waarmee maandelijks 70.000 werkgevers hun aangifte insturen – is beveiligd met zogeheten certificaten, sleutels en encrypties. Dankzij die state of the art beveiliging is er in al die jaren (sinds 2006) nog nooit een beveiligingsprobleem met LAS geweest.

Voor onze nieuwe 'product' MijnLoondossier.nl geldt uiteraard ook dat we die op en top beveiligen. We realiseren ons dat juist bij gevoelige informatie als lonen de beveiliging optimaal moet zijn.

Zo zult u zien dat het volledige webadres van mijn.loondossier.nl begint met https. Die 's' staat voor Secure. Verder is ieder deel van de site grondig afgeschermd voor onbevoegden. Niemand anders dan uzelf kan erbij, dus ook uw werknemers en collega's niet.

Anderzijds: de veiligheid van het internet kan nooit voor 100% worden gegarandeerd. Door niemand. Maar u mag ervan uit gaan dat Loon Salarissoftware BV de beste beveiligingsmethoden en -technieken toegepast om de salarisgegevens van u, uw werknemers en uw eventuele cliënten te beschermen.

Wilt u tot in detail weten hoe de veiligheid en infra-structuur van mijn.loondossier.nl (en onze overige websites) in elkaar steekt, leest u dan dit document, opgesteld door onze IT-afdeling: https://www.loon.nl/Handleiding/Beveiliging_mijn.loondossier.nl.pdf