We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Mijn.loondossier.nl. Uitgebreide uitleg

Gebruikersnaam of wachtwoord Mijn LoonDossier vergeten of niet ontvangen?

Is er een gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten voor Mijn LoonDossier (mijn.loondossier.nl)? Dan kunt u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord opvragen. Na het opvragen wordt een e-mail verstuurd naar het op het loondossier bekende e-mailadres. Dit is het laatst gebruikte e-mailadres waarmee door de gebruiker van Loon voor u bestanden naar het loondossier zijn verzonden. Het is dus van belang dat dit een correct e-mailadres is en u hetzelfde e-mailadres gebruikt!

Wanneer het in Loon gebruikte e-mailadres niet juist is, laat u het e-mailadres dan eerst aanpassen door de gebruiker van Loon (bij de vaste gegevens) en laat daarna een nieuw bestand verzenden naar het loondossier. Hiermee wordt het e-mailadres op het loondossier automatisch ververst.

Gebruikersnaam vergeten of niet ontvangen?
Dan gaat u naar mijn.loondossier.nl en klikt u op 'Gebruikersnaam vergeten'. Nu wordt u gevraagd een e-mailadres op te geven.

Dit moet (zoals eerder gemeld) het op het Loondossier bekende e-mailadres zijn anders zal er geen mail ontvangen worden. NB Controleer eventueel de spammap, dat geldt zeker als u Gmail gebruikt.

Bij het niet ontvangen van een e-mail graag de gegevens vergelijken met de gebruiker van Loon en uw eigen gegevens.

Wachtwoord vergeten of niet ontvangen?
Dan gaat u naar mijn.loondossier.nl en klikt u op 'Wachtwoord vergeten'.

Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Wachtwoord aanvragen'. U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u uw wachtwoord zelf kunt wijzigen. U moet dan wel uw gebruikersnaam weten!

Indien u de gebruikersnaam niet weet dan eerst de stappen uitvoeren voor 'Gebruikersnaam vergeten'.

Bij het niet ontvangen van een e-mail graag de gegevens vergelijken met de gebruiker van Loon en uw eigen gegevens. NB Controleer eventueel de spammap, dat geldt zeker als u Gmail gebruikt.

Nadat u ingelogd bent kunt u eventueel op https://mijn.loondossier.nl - klikken op 'Mijn Profiel' en daar de gebruikersnaam en/of het wachtwoord aanpassen.