We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Import gegevens Loon 2023 naar Loon 2024

Importeren vaste gegevens werkgevers en werknemers

Standaard worden in dit volgende scherm alle werkgevers getoond, en zijn ze geselecteerd:

Loon salarissoftware Afbeelding: ' Importeer administratie', 'Werkgevers'
Afbeelding: ' Importeer administratie', 'Werkgevers'

Advies: importeer álle werkgevers

Hebt u een administratiekantoor, of verloont u meerdere 'eigen' bedrijven? Dan zijn de lonen 2023 waarschijnlijk voor sommige werkgevers wel al gedaan, en voor andere nog niet. Wij raden u echter toch aan met Loon 2024 álle werkgevers tegelijk te importeren. Want zo kunt u nooit een werkgever vergeten te importeren.

Deze 'bulk import' is geen probleem want naderhand kunt u nogmaals een werkgever importeren met de volledige 2023-data. Die import overschrijft dan 'zonder vragen' de eerdere import van de betreffende werkgever.

Zie ook de uitleg onder 'Na de wizard nogmaals een werkgever importeren'.
Wij adviseren u alleen de werkgevers te de-selecteren die in 2024 in het geheel niet zullen worden verloond. Bijvoorbeeld omdat het bedrijf in 2023 gestopt is.

Voltooien

Loon meldt dat u op het punt staat de werkgevers te importeren. In ons voorbeeld gaat het om zes werkgevers. Klik op 'Voltooien':

Loon salarissoftware Afbeelding: 'Importeer administratie', 'Voltooien'Afbeelding: 'Importeer administratie', 'Voltooien'

Werkgevers worden geïmporteerd
U ziet nu dat de werkgevers stuk voor stuk worden geïmporteerd. Als u veel werkgevers (cliënten) hebt, kan het importeren even duren.

Na de import volgt de melding dat [aantal] werkgevers zijn geïmporteerd:

Loon salarissoftware Afbeelding: 'Loon Vandaag', 'Werkgevers'

Geef 'OK'.

U kiest de gewenste werkgever, zoals u dat gewend bent. Daarna belandt u vanzelf in 'Loon Vandaag', en ziet dat alle (geselecteerde) werkgevers zijn geïmporteerd:

Loon salarissoftware Afbeelding: 'Loon Vandaag', 'Werkgevers'

Afbeelding: 'Loon Vandaag', 'Werkgevers'