We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

6: Werkgevers

6.6 Dossier

Werkgever
In 'Dossier' kunt u digitale bestanden bij de werkgever plaatsen. Bijvoorbeeld de arbeidscontracten met uw werknemers, de (gescande) brief met de sectorindeling van de fiscus, digitale bestanden van het UWV voor deze werkgever, et cetera. Wat u maar wilt. U bent volledig vrij in uw keuze.

Via 'Voeg toe' kunt u het gewenste bestand kiezen. U kunt ook meerdere bestanden tegelijk toevoegen via de bekende 'Ctrl' en 'Shift'.

Er is ook een alternatief. Als u op 'Open dossier in Verkenner' klikt dan belandt u in Windows Verkenner, en kunt u het gewenste bestand direct naar dit tabblad 'Dossier' slepen. Dit is de weg die wij u adviseren.

Loon salarissoftware
Afbeelding: Werkgever, Dossier


Werknemer
Ook de werknemer heeft een tabblad 'Dossier', waarin u digitale bestanden kunt plaatsen. Bijvoorbeeld zijn digitale loonstroken, zijn arbeidscontract, een (gescande) kopie van zijn identiteitsbewijs, scan van 'Verklaring geen priv├ęgebruik auto' et cetera. Ook nu bent u volledig vrij in uw keuze.

Tab mijn.loondossier.nl
Via de tab 'Mijn LoonDossier' ziet u welke bestanden er op het web (!) bij mijn.loondossier.nl staan.

Als u nu in de vaste gegevens van de werkGever staat, dan ziet u de bestanden van die werkgever. Staat u op dit moment in de vaste gegevens van de werkNemer dan ziet u diens bestanden op mijn.loondossier.nl staan.

Op mijn.loondossier.nl kunt u bestanden in het (web)dossier van de werknemer of werkgever plaatsen of inzien. Denk daarbij aan de loonstroken en de jaaropgaven. Zo hebben u en de werknemers de bestanden on-line bij elkaar staan, waar ze te allen tijde kunnen worden bekeken.

Voor meer informatie gaat u naar mijn.loondossier.nl. Zie ook hoofdstuk 16 in deze handleiding.