10: Overzichten

10.8 Werknemerslijsten

Als u vanuit 'Loon Vandaag' klikt op 'Overzichten', 'Kies overzicht' en 'Werknemerslijsten' dan kunt u allerlei overzichten maken die met de werknemer(s) te maken hebben. De overzichten behoeven weinig uitleg:

Afbeelding: Werknemerslijsten

Na 'Maak overzicht' wordt het overzicht onmiddellijk gegenereerd. U hoeft dus geen verdere data in te vullen als periode en titel.

Eigen werknemerslijsten
U kunt uw eigen werknemerslijsten samenstellen. Dat wil zeggen met velden (data) die u zelf kiest.

Kies bij 'Overzichten' voor 'Eigen werknemerslijsten', 'Bewerk eigen werknemerslijsten…', en dan 'Voeg toe' om de velden te kiezen die u wilt opnemen in een nieuwe eigen werknemerslijst:

Loon salarissoftware Afbeelding:
Eigen Werknemerslijst

Afbeelding: Eigen Werknemerslijst

In dit scherm kunt u de eigen werknemerslijst samenstellen. Klik op het gewenste veld (links, onder 'Beschikbaar') en daarna op het '>'-teken. Het betreffende veld komt dan in de lijst onder 'In rapport'.

U kunt desgewenst de gekozen velden 'omhoog' of 'omlaag' bewegen in de lijst onder 'In rapport'. Via het '<'-teken verwijdert u een veld in de lijst onder 'In rapport'. Met '<<' maakt u deze eigen werknemerslijst helemaal leeg. Dat wil zeggen dat er niets meer staat onder 'In rapport'.

U kunt de eigen werknemerslijst eerst even testen door te klikken op 'Test werknemerslijst'.

Bovenin het scherm kunt u via 'Titel' het overzicht een naam geven.

U kunt de eigen werknemerslijsten uitvoeren naar het scherm, op papier laten afdrukken (keuze 'Printer') , maar ook opslaan als tekstbestand, pdf of als CSV. Een CSV-bestand kunt u openen via Microsoft Excel, en daarvandaan ook exporteren.

U kunt ook extra gegevens, die u zelf in Loon hebt ingevoerd, opnemen in uw eigen werknemerslijsten. Zie hoofdstuk 6.5 'Extra gegevens'.

Als u de zelfgemaakte werknemerslijst wilt bewaren, geef dan 'Bewaar'. Dan kunt u deze werknemerslijst voortaan direct oproepen en draaien.

Voordat u de lijst draait kunt u bovendien aangeven dat die klaar moet worden gezet voor verzending naar mijn.loondossier.nl.