We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Uniforme Pensioenaangifte (UPA) TKP in Loon

Let op! Administratiekantoor dat voor meerdere TKP-pensioenfondsen instuurt?

Bent u administratiekantoor? Dan geeft u uw eigen gebruikersnaam in, en dus niet die van de werkgever.

Let op! Als u voor meerdere pensioenfondsen aanlevert met uw eigen gebruikersnaam (leveranciersnummer), geef dan altijd het meest recente wachtwoord (activatiecode) in bij Loon. Het is dus niet zo dat u voor TKP voor elk pensioenfonds een apart UPA-account (wachtwoord) moet gebruiken. De laatste UPA-activatiecode overschrijft namelijk de eventuele vorige activatiecode.

Dus als u reeds eerder een UPA-activatiecode (wachtwoord) hebt ingevoerd in Loon, en nu een 'nieuwe' UPA-activatiecode ontvangt (voor een ander pensioenfonds) dan moet u bij het eerste fonds de UPA-activatiecode (wachtwoord) wijzigen naar de meest recente UPA-activatiecode.

Voorbeeld administratiekantoor met twee TKP-pensioenfondsen
? U ontvangt op 10 januari voor het pensioenfonds Kappers uw activatiecode: fiets123. Direct ingevoerd in Loon (wachtwoord).
? U ontvangt op 22 januari voor het pensioenfonds Bakkers uw activatiecode: appel987. Direct ingevoerd in Loon (wachtwoord).
? De crux is nu dat u alsnog voor het pensioenfonds Kappers uw activatiecode (wachtwoord) in Loon wijzigt naar: appel987