We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

UPA PGGM. Voorbereiden en inzenden

Stap 3. Invullen PGGM Leveranciersnummer in Loon

Goede kans dat u het 'PGGM Leveranciersnummer' in Loon reeds correct hebt ingevuld, maar check het nog even voordat u de eerste UPA instuurt. Dat doet u via de optie 'Extra', 'Uw klantgegevens':

Loon salarissoftware Afbeelding: Loon, Extra, Uw klantgegevens
Afbeelding: Loon, Extra, Uw klantgegevens

U ziet nu dit scherm:

Loon salarissoftware Administratiekantoor?
Afbeelding: Extra, Uw klantgegevens, PGGM Leveranciersnummer

Als uw PGGM Leveranciersnummer hier nog niet is ingevuld, doe het dan alsnog. Bent u zélf werkgever? Vul hier dan het u reeds bekende, reguliere PGGM-leveranciersnummer in. Deze had u namelijk al voordat u het UPA-account aanvroeg, maar het leveranciersnummer is wel noodzakelijk om de UPA correct in te kunnen sturen.

Administratiekantoor?
Bent u een administratiekantoor, en bent u gemachtigd door de werkgever (uw cliënt)? Vul dan uw eigen leveranciersnummer van PGGM hier in. Ook voor u geldt: dit leveranciersnummer had u al voordat u het UPA-account aanvroeg, maar het nummer is noodzakelijk om de UPA correct in te kunnen sturen.

Bent u niet gemachtigd door de werkgevers (uw cliënten)? Dan moet u hier vóór iedere UPA-inzending het PGGM Leveranciernummer wijzigen in het aansluitnummer van de betreffende werkgever. U snapt dat we die werkwijze sterk ontraden. Vraagt u als administratiekantoor alsnog een PGGM Leveranciersnummer aan, en laat de werkgevers (uw cliënten) u alsnog machtigen.