We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

UPA PGGM. Voorbereiden en inzenden

Stap 1. Nieuw account nodig om UPA in te sturen naar PGGM

Voor het insturen van de UPA naar PFZW (PGGM) hebt u een UPA-account nodig! Uw bestaande, reguliere account is dus niet voldoende.

Ga voor uw nieuwe, extra UPA-account naar www.pfzw.nl. Kies voor 'Werkgevers', 'MijnOrganisatie', en vul in het scherm dat dan verschijnt de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Die hebt u al, want het zijn uw reeds bestaande, reguliere inloggegevens:

Loon salarissoftware Afbeelding:
Afbeelding: www.pfzw.nl , MijnOrganisatie, Inloggen

• Kies vervolgens in het uitklapschermpje bovenin voor 'UPA account':

Loon salarissoftware Afbeelding:

Afbeelding: www.pfzw.nl , Aanmaken UPA-Account, stap 1

U belandt nu in een dergelijk scherm, waar u zélf de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw nieuwe UPA-account bepaalt:

Loon salarissoftware Afbeelding:

Afbeelding: www.pfzw.nl , Aanmaken UPA-Account, stap 2

Nogmaals: de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hier invult, staan volledig los van uw inloggevens van MijnOrganisatie!

U hebt nu ook een account aangemaakt voor uw UPA-inzendingen. De inloggegevens die u hier hebt ingevoerd, gaat u - zoals de PFZW-site al aangeeft - straks overnemen in Loon. En wel op het tabblad 'Pensioen' bij de werkgever.

Administratiekantoor?
De tekst op de website van pfzw.nl luidt voor administratiekantoren als volgt:
"Met het UPA account zorgt u voor een eenmalige koppeling tussen de salarisadministratie van uw klanten en PFZW. Dit is noodzakelijk voor de verwerking van de salarisadministratie van uw klanten vanaf 1 januari 2017.

Er kan slechts één UPA-account per administratiekantoor worden aangemaakt die u gebruikt voor al uw klanten."

Dat spreekt voor zich: u maakt hier eenmalig een UPA-account aan, voor al uw klanten. De inloggegevens die u hier aanmaakt, zult u straks - per werkgever – overnemen in Loon, op het tabblad 'Pensioen' bij de werkgever(s).