We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Snel aan de slag met Loon Op Proef 2024

15: Nog vragen?


Hulpvideo starters

Bent u visueel ingesteld? Bekijk dan deze video waarin we u in beeld uitleggen hoe u snel de basis legt voor uw salarisadministratie, en zo binnen een kwartier uw eerste loonstrook in handen hebt:

F1: Helpteksten
U kunt in alle Loon-schermen op de F1-toets van uw toetsenbord drukken om uitgebreide hulp op het scherm te krijgen. U ziet dan bovenaan in de helptekst een algemene help over het gehele tabblad staan. Onderin vindt u de helptekst die slaat op het veld waarin de muiscursor zich bevindt.

Contact
Hebt u een vraag? Die kunt u het beste stellen via het Loon Portaal. Start Loon op, en kies op het Portaal bovenin voor 'Vraag'.

U krijgt daar ook al wat antwoorden te zien op uw vraag.

Wilt u ons toch via de website een bericht sturen, bijvoorbeeld omdat u niet kunt inloggen op het Loon Portaal? Ga dan naar deze pagina: https://mijn.loon.nl/helpdesk.aspx

Loon Salarissoftware B.V. is telefonisch niet bereikbaar. Wanneer u via het Loon Portaal contact met ons opneemt, kunt u desgewenst aangeven dat u graag gebeld wenst te worden.

Handleidingen
Op het Loon Portaal, 'Handleidingen' vindt u diverse uitlegdocumenten over vragen die wat meer uitleg nodig hebben, zoals de auto van de zaak, reserveringen 13e maand en dergelijke.