We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Pensioen via Stipp in groepen buiten de 52 Uitzend ABU en NBBU

Tabblad Stipp, verloop wekentelling

Gaat u na u uw keuze 'Pensioen via Stipp' naar tabblad 8 'Stipp' bij de vaste werknemers-gegevens. Een scherm als dit verschijnt:

Loon salarissoftware Afbeelding: tabblad 8 'Stipp', 'Pensioen via Stipp', wekentelling
Afbeelding: tabblad 8 'Stipp', 'Pensioen via Stipp', wekentelling

U ziet hier het verloop van de wekentelling. Deze telling zat al in Loon, maar was voor de bovengenoemde groepen niet te bekijken. U kunt in ons bijvoorbeeld zien dat de werknemer de referteperiode bijna heeft doorlopen. In de eerste periode gaat werknemer over naar de 'Basisregeling'.

Indien van toepassing, kunt u er voor kiezen om de werknemer direct deel te laten nemen aan de 'Vervroegde deelname Plusregeling', middels het vinkje onderaan.

Let op: voor de werknemers die nu al verloond zijn in de 52 Detachering, staat het vinkje voor de 'Vervroegde deelname Plusregeling' al automatisch aan. Loon paste namelijk standaard al de 'Vervroegde deelname Plusregeling' toe voor deze risicogroep, aangezien dit voorheen ook reeds zo toegepast diende te worden.

Nieuwe werknemers in de 52 Detachering hebben het vinkje 'Vervroegde deelname Plusregeling' niet automatisch aanstaan. Let u er dus op dat bij het aanmaken van een nieuwe werknemer deze keuze eventueel handmatig aangezet dient te worden.