We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Mijn.loondossier.nl voor cliënten administratiekantoor

Overzichten voor u als werkgever

In ‘Dossier’ ziet u de bestanden die het administratiekantoor ‘Jansen’ voor u heeft geüpload naar mijn.loondossier.nl. Zoals de maandelijkse overzichten - in één PDF-bestand - voor u ter check.

Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan de loonstroken, de loonaangifte, journaalpost, en de betaallijst lonen. Wat u en uw administratiekantoor ook maar willen. In ons voorbeeld heeft uw administratiekantoor de overzichten van januari tot en met maart naar u gemaild:

Loon salarissoftware
Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werkgever, Dossier

U kunt de PDF met de diverse overzichten bekijken, op uw eigen deel van mijn.loondossier.nl. Zoals – in het onderstaande voorbeeld – de journaalpost over maart:
Loon salarissoftware Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werknemer, Dossier

U checkt uiteraard ook de loonstroken van uw werknemers. Als die stroken in orde zijn, kunt u het groene licht geven aan uw administratiekantoor om de stroken te uploaden naar uw werknemers. Die doet dat eveneens via mijn.loondossier.nl, u hebt daar geen omkijken naar.

Via ‘Dossier’ kunt u als werkgever overigens ook zélf bestanden uploaden naar mijn.loondossier.nl. Zoals de beschikking voor uw percentage WGA-gedifferentieerd.