We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

App Mijn LoonDossier voor Android

Gebruikersnaam of wachtwoord Mijn LoonDossier-app vergeten?

Uw inloggegevens zijn voor de Mijn LoonDossier-app en de webpagina mijn.loondossier.nl gelijk. Mocht u uw gebruikersnaam en of wachtwoord zijn vergeten, kunt u deze ook via de webpagina https://mijn.loondossier.nl/Aanmelden opvragen.

Gebruikersnaam
Als u uw gebruikersnaam bent vergeten dan kunt u in de Mijn LoonDossier app rechts bovenin klikken op het ‘Informatie’-icoontje, en vervolgens klikken op ‘Klik hier om uw gebruikersnaam te achterhalen’.

U wordt dan doorgelinkt naar de webpagina:  https://mijn.loondossier.nl/GebruikersnaamVergeten .

Voer uw mailadres in en klik op ‘Versturen’. U zult nu uw gebruikersnaam ontvangen in uw inbox van de mail.

Wachtwoord
Als u uw wachtwoord bent vergeten dan kunt u in de Mijn LoonDossier app rechts bovenin klikken op het ‘Informatie’-icoontje, en vervolgens klikken op 'Klik hier om uw wachtwoord opnieuw in te stellen'.

U wordt vervolgens doorgelinkt naar de webpagina: https://mijn.loondossier.nl/WachtwoordVergeten?username= .

Vul hier uw gebruikersnaam van het Mijn LoonDossier-account in en klik op ‘Versturen’. U krijgt nu een mail in uw inbox met een link om uw wachtwoord te herstellen.

Als u de link via uw telefoon opent, dan kunt u bij het invoeren van de geboortedatum het loonjaar wijzigen door links bovenaan te klikken op maand/jaar:

 

U krijgt nu een scrolbar te zien waar u makkelijk door de maanden en jaren kunt scrollen om zo snel uw geboortejaar en maand te kunnen kiezen:


Opent u de link uit uw mail op uw pc, dan dient u de geboortedatum zelf in te voeren die uw browser in combinatie met de taalinstelling verwacht.