We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Mijn.loondossier.nl. Uitgebreide uitleg

Wat ziet de werkgever op mijn.loondossier.nl?


De werkgever ziet op mijn.loondossier.nl een ‘paarsrood’ scherm als dit:

Loon salarissoftware Gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen?Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werkgever, Mijn gegevens

Gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen?
Als u op de naam van de werkgever klikt (linkssbovenin) dan kunt u – als u dat wilt – de gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen.

Werknemers
Via de optie 'Werknemers' ziet u de werknemers bij deze werkgever:

Loon salarissoftware Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werkgever, Werknemers, Werknemersdossier (uitsnede)Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werkgever, Werknemers
Met een klik op het zwarte 'dossierkastje' ziet u wat u hebt verzonden naar mijn.loondossier.nl voor de gekozen werknemer. In ons voorbeeld de januari-loonstrook:

Loon salarissoftware Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werkgever, Werknemers, Werknemersdossier (uitsnede)
Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werkgever, Werknemers, Werknemersdossier (uitsnede)

Dossier
In 'Dossier' ziet de werkgever de bestanden die zijn geüpload naar mijn.loondossier.nl, buiten de stroken aan de werknemers om. Bijvoorbeeld maandelijkse (serie)overzichten als de journaalpost en betaallijst lonen. Maar hier belanden ook bestanden die zijn geüpload buiten het Loon-pakket om, zoals de beschikking voor de percentages Werkhervattingskas:

Loon salarissoftware Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werkgever, Dossier
Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werkgever, Dossier

Back-ups
Via de optie back-ups kan de werkgever een back-up downloaden vanaf mijn.loondossier.nl. Dat kan echter ook via Loon (Online) zelf. Zie het hoofdstuk 'Back-ups' voor meer info.