16: mijn.loondossier.nl (Mijn LoonDossier)

16.4 Wat ziet het administratiekantoor op mijn.loondossier.nl?

Het administratiekantoor kan vanaf de Home-pagina op mijn.loondossier.nl alleen het wachtwoord wijzigen. De gebruikersnaam is immers uw klantnummer bij Loon Salarissoftware, en die kunt u niet wijzigen.

Klik op de Home-pagina op 'Wijzig mijn wachtwoord' om uw wachtwoord te wijzigen. Let op: als u het wachtwoord op mijn.loondossier.nl aanpast, dan geldt dit nieuwe wachtwoord ook voor mijn.loon.nl .

In 'Dossier' staan de bestanden die het administratiekantoor buiten Loon om op mijn.loondossier.nl heeft geplaatst. Zoals de eigen beschikking Werkhervattingskas.

Bij administratiekantoren verschijnt uiteraard tevens de menu-optie 'Werkgevers' in beeld. Als u erop klikt, ziet u de werkgevers staan. Met een klik op het zwarte 'dossierkastje' (helemaal rechts) ziet u wat u via Loon hebt verzonden naar mijn.loondossier.nl voor de gekozen werkgever.

Ook administratiekantoren hebben de optie 'Back-ups'. Dus ook zij kunnen een back-up direct downloaden vanaf mijn.loondossier.nl. Maar ook via Loon zelf. Zie het hoofdstuk 'Back-ups'.

Voor de goede orde: administratiekantoren kunnen op mijn.loondossier.nl ook informatie van de cliƫnt-werknemers oproepen. Dat is logisch want het administratiekantoor heeft de bestanden zelf gemaakt in Loon, en ze ook zelf doorgezet naar de werknemers (eventueel na toestemming van de werkgever).