We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

16: mijn.loondossier.nl (Mijn LoonDossier)

16.4 Wat ziet het administratiekantoor op mijn.loondossier.nl?

Het administratiekantoor kan vanaf de Home-pagina op mijn.loondossier.nl alleen het wachtwoord wijzigen. De gebruikersnaam is immers uw klantnummer bij Loon Salarissoftware, en die kunt u niet wijzigen.

Klik op de Home-pagina op 'Wijzig mijn wachtwoord' om uw wachtwoord te wijzigen. Let op: als u het wachtwoord op mijn.loondossier.nl aanpast, dan geldt dit nieuwe wachtwoord ook voor mijn.loon.nl.

In 'Dossier' staan de bestanden die het administratiekantoor buiten Loon om op mijn.loondossier.nl heeft geplaatst. Zoals de eigen beschikking Werkhervattingskas.

Bij administratiekantoren verschijnt uiteraard tevens de menu-optie 'Werkgevers' in beeld. Als u erop klikt, ziet u de werkgevers staan. Met een klik op het 'dossierkastje' (helemaal rechts) ziet u wat u via Loon hebt verzonden naar mijn.loondossier.nl voor de gekozen werkgever.

Ook administratiekantoren hebben de optie 'Back-ups'. Dus ook zij kunnen een back-up direct downloaden vanaf mijn.loondossier.nl. Maar ook via Loon zelf. Zie het hoofdstuk 'Back-ups'.

Voor de goede orde: administratiekantoren kunnen op mijn.loondossier.nl ook informatie van de cliƫnt-werknemers oproepen. Dat is logisch want het administratiekantoor heeft de bestanden zelf gemaakt in Loon, en ze ook zelf doorgezet naar de werknemers (eventueel na toestemming van de werkgever).