16: mijn.loondossier.nl (Mijn LoonDossier)

16.3 Wat ziet de werknemer op mijn.loondossier.nl?

De werknemer ziet op mijn.loondossier.nl een ‘blauw’ scherm als dit:

Home
De startpagina ziet er voor de werknemers zo uit:

Loon salarissoftware Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werknemer, Home

Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werknemer, Home

Gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen?
Als de werknemer op zijn of haar naam klikt dan kan hij – indien gewenst – de gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen.

Bij 'E-mail privé' kan de werknemer een e-mailadres opgeven dat alleen door Mijn LoonDossier gebruikt zal worden om de gebruikersnaam of het wachtwoord toe te zenden. De werknemer kiest hiervoor een adres waar hij of zij altijd toegang toe heeft, bijvoorbeeld het privé-e-mailadres.

Deze optie komt van pas als de werknemer uit dienst treedt, en zijn e-mailadres bij de werkgever dus kwijtraakt. Dan biedt het privé e-mailadres uitkomst om alsnog op mijn.loondossier.nl te inloggen en kijken.


Dossier
In 'Dossier' ziet de werknemer de loonstroken staan die de werkgever (of het administratiekantoor) naar mijn.loondossier.nl heeft gestuurd. Plus de bestanden die de werknemer eventueel zelf heeft geplaatst op mijn.loondossier.nl, zoals een (gescande) ID:

Loon salarissoftware Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werknemer, Dossier Afbeelding: mijn.loondossier.nl, Werknemer, Dossier

Als de werknemer kiest voor de loonstrook, dan verschijnt de bekende pdf-strook in beeld:

Loon salarissoftware Afbeelding: Loonstrook pdf op mijn.loondossier.nl Afbeelding: Loonstrook pdf op mijn.loondossier.nl