We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

13: Instellingen en voorkeuren

13.9 Werkgever / administratie: Bedrijfslogo op de loonstrook (pdf)

U kunt uw bedrijfslogo (jpg!) standaard tonen op de voorbedrukte loonstrook. Het logo wordt daar rechtsonder geplaatst, in het 'Cumulatievenvak'.

Kies via 'Van werkgever', 'Kies logo...' uw logo, dat vervolgens ter check in dit tabblad 'Logo' verschijnt.

U kunt zelf de afmeting van het logo instellen via de 'schuiver'. En u kunt zelf de 'uitlijning' van het logo bepalen (links, midden, rechts):

Loon salarissoftware Afbeelding: Werkgeversinstellingen, Logo
Afbeelding: Werkgeversinstellingen, Logo

Na 'OK' zal het gekozen logo voortaan automatisch op de voorbedrukte loonstrook van deze werkgever verschijnen.

Logo gehele administratie?
U kunt ook voor de gehele administratie een logo tonen. Handig als u bijvoorbeeld een paar werkmaatschappijen hebt, en een holding. Let op: ga dan naar de 'Administratie-instellingen'. Tabblad 'Logo'. Dan slaat u met 'Toon logo…' als het ware twee vliegen in één klap.

Als u een administratiekantoor hebt, kunt u via 'Administratie-instellingen'. Tabblad 'Logo' uw eigen logo laten zien op de loonstroken van al uw cliënten (werkgevers).

Deels wel, deels niet uw administratie-logo?
Stel dat u van acht van uw tien cliënten het logo van uw administratiekantoor op hun loonstroken mag laten zien. Dan geeft u voor hen bij 'Administratie-instellingen', 'Logo' aan wat uw logo is.

Dat logo kunt u vervolgens voor de twee cliënten die uw logo niet willen zien, 'overschrijven' door bij de werknemersinstellingen bij 'Logo', 'Toon logo' aan te stippen dat u het logo 'Van werkgever' wilt laten zien. Of dat u helemaal geen logo op de loonstroken van die werkgever wilt (via 'Niet').

Eisen waaraan het logo moet voldoen
Het logo moet van het type jpg zijn. Bij een gif-bestand verdwijnt het logo in Adobe Acrobat Reader (pdf) namelijk van de loonstrook.