Overstappen naar Loon Online. MacOS

Uitwisselen bestanden Loon Online en lokale computer (Mac)

U hebt reeds in Loon Online aangeven welke map u van uw lokale computer (Mac) wilt zien in de Loon Online-omgeving. Wij kozen voor 'Mijn documenten'.

Zoals gezegd, dit is handig voor het uitwisselen van bestanden tussen Loon Online en uw lokale computer. In de praktijk zal het dan bijvoorbeeld gaan om de geƫxporteerde Excel- journaalpost, en om SEPA-bestanden die u vanuit Loon Online op uw lokale computer wilt plaatsen.

Als u via Loon Online een pdf-bestand (overzicht) wilt opslaan, dan ziet dat er zo uit:

In ons voorbeeld gaat het om de pdf van een SEPA-bestand die we op de lokale computer willen plaatsen. Na 'Opslaan' is de betreffende pdf op uw lokale computer geplaatst.

NB Wees u ervan bewust dat alleen de 'Documents op MacBook Air' (in ons voorbeeld) de lokale computer betreft. De rest van de getoonde 'snelle toegang mappen' mappen ('Bureaublad', 'Downloads', 'Documenten' en 'Afbeeldingen') staan in de Loon Online-omgeving.

Als we nu via de MacBook de documentenmap ('Documents op MacBook Air') bekijken dan zien we inderdaad de SEPA-pdf staan. Samen met een SEPA-xml die we dus blijkbaar ook in de documentenmap hebben geplaatst:

Kortom, u kunt eenvoudig bestanden uitwisselen tussen Loon Online en uw lokale computer.