Faq's Loon Online

Meerdere gebruikers tegelijk Loon Online?

Zijn er op uw kantoor meerdere mensen die met Loon Online werken (netwerk), en dat moet ook tegelijkertijd kunnen? Dan hebt u de netwerkversie van het Loon-pakket nodig: LoonNet. LoonNet wordt vooral gebruikt door administratiekantoren.

Omdat u met Loon Online werkt, gaat het met LoonNet vanzelf goed met de data-structuur en software van Loon. Tot en met het jaar 2020 moesten LoonNet-gebruikers de software op de diverse pc's installeren en zelf de juiste mapstructuur aangeven op de pc's.

Dankzij Loon Online is dat niet meer nodig. U betaalt per gebruiker, krijgt de juiste code en daarmee kunnen alle gewenste personen in uw bedrijf tegelijkertijd in dezelfde Loon-administratie aan de slag.

Overstappen op LoonNet
Als u gaat overstappen op LoonNet, kunt u ons dat laten weten. Wij zetten dan uw abonnement om naar LoonNet.

Voor overstappen op LoonNet kunt u naar het Loon Portaal, waar u kiest voor 'Abonnement',

Daar ziet u ook de prijs staan, die afhankelijk is van het aantal gelijktijdige gebruikers.


Extra werknemer die niet tegelijkertijd in dezelfde administratie hoeft?
Voor de goede orde: als u een 'extra' werknemer met Loon wilt laten werken zonder dat die tegelijkertijd in dezelfde Loon-administratie aan de slag moet, dan is een extra inlog (extra gebruikersnaam en wachtwoord) voor Loon Online al voldoende.

Nogmaals: u kunt met alleen zo'n extra inlog niet tegelijkertijd in dezelfde administratie werken. Een extra inlog kan wel handig zijn als u bijvoorbeeld een collega ook met Loon Online wilt laten werken als u er zelf niet mee bezig bent, maar u uw inloggegevens voor uzelf wilt houden.

Als u meer gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden nodig hebt, dan kunt u dat eenvoudig zelf regelen via het Loon Portaal, waar u kiest voor 'Abonnement'.