We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

2: De Welkomst-wizard

2.3 Meerdere gebruikers tegelijk? => LoonNet

Software en mapstructuur al in orde dankzij Loon
Zijn er op uw kantoor meerdere mensen die met Loon werken (netwerk), en dat moet ook tegelijkertijd kunnen? Dan hebt u de netwerkversie van het Loon-pakket nodig: LoonNet. LoonNet wordt vooral gebruikt door administratiekantoren.

Omdat u met Loon werkt, gaat het met LoonNet vanzelf goed met de data-structuur en software van Loon. Tot en met het jaar 2020 moesten LoonNet-gebruikers de software op de diverse pc's installeren en zelf de juiste mapstructuur aangeven op de pc's.

Dankzij Loon is dat niet meer nodig. U betaalt per gebruiker, krijgt de juiste code en daarmee kunnen alle gewenste personen in uw bedrijf tegelijkertijd in dezelfde Loon-administratie aan de slag.

Overstappen op LoonNet
Als u gaat overstappen op LoonNet, kunt u ons dat laten weten. Dan ontvangt u de juiste code en kunt u daarna met LoonNet aan de slag.

Voor overstappen op LoonNet kunt u naar 'Abonnement' op het Loon Portaal (zie hoofdstuk 14.2). 

Daar ziet u ook de prijs staan (€ 379,- per extra gebruiker in 2024), die afhankelijk is van het aantal gelijktijdige gebruikers.

Extra werknemer die niet tegelijkertijd in dezelfde administratie hoeft?
Voor de goede orde: als u een 'extra' werknemer met Loon wilt laten werken zonder dat die tegelijkertijd in dezelfde Loon-administratie aan de slag moet, dan is een extra inlog (extra gebruikersnaam en wachtwoord) voor Loon al voldoende.

Zo'n extra inlog kost voor het jaar 2024 € 80,- (de reguliere supplementaire kosten voor Loon). Nogmaals: u kunt met alleen zo'n extra inlog niet tegelijkertijd in dezelfde administratie werken. Een extra inlog kan wel handig zijn als u bijvoorbeeld een collega ook met Loon wilt laten werken als u er zelf niet mee bezig bent, maar u uw inloggegevens voor uzelf wilt houden.

Als u meer gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden nodig hebt, dan kunt u dat laten regelen door Loon Salarissoftware even een berichtje te sturen via het Loon Portaal (zie hoofdstuk 14.2).