We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

1: Loon Portaal in de private cloud

1.1 Wat is Loon Portaal?

Loon Portaal geeft u de mogelijkheid om op elke plek met internetverbinding de salarisadministratie te doen. Loon Salarissoftware is bezig om Loon Portaal steeds verder te ontwikkelen. In het jaar 2020 gingen alle Loon-gebruikers over op Loon Portaal. Op 1 januari 2021 moesten dus alle Loon-gebruikers zijn overgestapt op Loon Portaal en eindigde de 'lokale' versie van Loon (programmatuur en data op uw eigen computer).

Niet web-based maar via remote app
NB Loon Portaal is geen web-based versie van Loon. Wat is Loon Portaal dan wel? Loon Portaal werkt met een zogeheten remote app. Die remote app (rdp-file) installeert u eenmalig op het bureaublad van uw computer. Via die remote app maakt u vervolgens contact met onze eigen server (private cloud), waarop het Loon-programma voor u draait.

Iedere Loon-gebruiker heeft een eigen, veilig afgeschermde plek op onze eigen server. Op die server draait dus de Loon-programmatuur, maar ook al uw Loon-data wordt er opgeslagen (werknemer- en werkgevergegevens, verloningen, aangiften, et cetera).

Uw voordelen Loon Portaal
• U kunt op elke plek met internet uw salarisadministratie doen.
• Dus op uw vakantieadres, maar ook bij uw klanten als u een administratiekantoor hebt.
• U hoeft geen updates te installeren. Dat doen wij voor alle gebruikers in één keer tegelijk.
Loon Portaal is veilig . Het draait in de private cloud, op onze eigen, Nederlandse servers.
• Loon Portaal is beschikbaar voor Windows, Apple Mac OS, Android en Chrome OS.