We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Uniforme Pensioenaangifte (UPA) Stichting USAG via Loon

Stap 2. UPA activeren

Voor het insturen van de UPA naar Stichting USAG hebt u een UPA-account nodig. De route om via het innings-portaal van USAG de loongegevens in te sturen, is nu gewijzigd omdat u voortaan rechtstreeks vanuit Loon via de UPA de USAG-premie kunt aanleveren. Vanuit Loon stuurt u de UPA’s in via een zogeheten webservice.

U kunt de UPA als volgt activeren:
Ga naar https://inning.susag.nl en log in met uw gegevens. Dat inlogscherm ziet er zo uit:

Loon salarissoftware Afbeelding: Portal Stichting USAG
Afbeelding: Portal Stichting USAG

Als u ingelogd bent, klikt u bovenin het menu op ‘Profiel’. Hier vindt u belangrijke gegevens voor het insturen van de UPA vanuit Loon:

Loon salarissoftware Afbeelding: Portal Stichting USAG, Profiel
Afbeelding: Portal Stichting USAG, Profiel

Blauw omkaderd is uw autorisatiecode. Met deze autorisatiecode kunnen werkgevers aan u (als administratiekantoor ) gekoppeld worden. Hierdoor bent u gemachtigd om de aangifteberichten voor de werkgever in te sturen. Om een aangifte in te sturen moet het loonheffingsnummer van de werkgevers bekend zijn. Een werkgever kan dit zelf invullen in zijn profiel op het inningsportaal. Medewerkers van Stichting USAG kunnen dit ook voor u doen; neem dan contact op met USAG via 085 210 10 57 of info@susag.nl.

Rood omkaderd zijn de gegevens die u nodig heeft om via Loon de UPA in te sturen. Het gaat hierbij om het leveranciersnummer, de gebruikersnaam en een wachtwoord.

Voor vragen over de koppeling of het aanmaken van een account, neem contact op met Stichting USAG. Zij zijn bereikbaar per telefoon op het nummer 085 210 10 57 en het e-mailadres info@susag.nl. Zij helpen u graag verder.