We willen graag gebruikmaken van cookies.

  Cookie-instellingen

Mijn.loondossier.nl. Uitleg werkgever

Gebruikersnaam of wachtwoord Mijn LoonDossier vergeten of niet ontvangen?

- Gebruikersnaam
Is de gebruikersnaam niet (meer) bekend voor Mijn LoonDossier (let op! Ieder account heeft een unieke gebruikersnaam), dan kan de gebruikersnaam worden opgevraagd.
Ga naar mijn.loondossier.nl en kies ‘Gebruikersnaam vergeten’ op het aanmeldscherm.
Er moet dan een e-mailadres worden opgegeven die overeenkomt met het e-mailadres dat bekend is op Mijn LoonDossier (waarmee vanuit Loon als laatste een bestand is verzonden naar mijn.loondossier.nl).
Komt er geen mail met de gebruikersnaam binnen, vraag dan aan de Loon-gebruiker of in Loon wel het juiste e-mailadres is ingevoerd.

De gebruikersnaam zal verzonden worden naar het opgegeven e-mailadres.
NB. Indien een e-mailadres meerdere keren gebruikt is, dan zijn er meerdere accounts met ieder een unieke gebruikersnaam. Alle gebruikersnamen die bij dit e-mailadres behoren worden dan in één mail verzonden.


- Wachtwoord

Is het wachtwoord niet (meer) bekend?
Logt u in op mijn.loondossier.nl met de juiste unieke gebruikersnaam (eventueel op te vragen) en kies ‘Wachtwoord vergeten’ op het aanmeldscherm. Er zal een mail worden verzonden met een link om het wachtwoord te kunnen aanmaken. Uiteraard moeten de juiste gegevens worden ingevuld in veld dat verschijnt na het openen van de link.
De Loon-gebruiker kan u als werkgever helpen door in te loggen op mijn.loondossier.nl (dus op het Mijn LoonDossier-account van de Loon-gebruiker). De Loon-gebruiker kan uw gebruikersnaam en het op Mijn LoonDossier bekende e-mailadres verstrekken.