17: Loon Online

17.1 Wat is Loon Online?

Loon Salarissoftware is bezig om Loon Online verder te ontwikkelen. Loon Online geeft u de mogelijkheid om op elke plek met internetverbinding en met elk besturingssysteem de salarisadministratie te doen.

NB Loon Online is geen webbased versie van Loon. Loon Online is het Loon-pakket zoals u dat nu al kent, maar dan benaderd via een zogeheten remote app:

Loon salarissoftware Afbeelding: Loon Online via een remote
app
Afbeelding: Loon Online via een remote app

Loon Online is beschikbaar in de cloud, waardoor er geen download van het pakket meer hoeft plaats te vinden. Loon Online zal staan op de eigen servers van Loon Salarissoftware BV. Dit wordt ook wel private cloud genoemd.

Loon is in de private cloud beschikbaar voor uw Windows-pc, Apple Mac, maar ook op een iPad, iPhone of een Android-toestel.

Nog een groot voordeel van Loon Online: het installeren van updates regelen wij voor u. Dat gebeurt centraal en voor alle gebruikers in één keer tegelijk.

Loon salarissoftware Afbeelding: Loon Online, startscherm
Afbeelding: Loon Online, startscherm

Iedereen over gedurende 2019

In 2019 willen we Loon Online in de private cloud stap-voor-stap gaan uitrollen. Dat zal per batch gebeuren. Vanaf maart 2019 zullen we de Loon-gebruikers actief benaderen met de vraag of ze over willen stappen naar Loon Online. Op 1 januari 2020 is iedereen over op Loon Online!